Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA BARBIE O ZI PE PARTIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca barbie o zi pe partie

Barbie vrea sa se dea cu cauciucul pe zapada si are nevoie de haine care sa o protejeze de frig, care sa fie elegante si haine care nu se uda foarte usor, deasemenea, daca sunt pufoase si o pot apara de cazaturi atunci e si mai bine. Poti sa folosesti geci groase si pantaloni cat mai stramti pentru a face fata frigului dar si pentru a arata cat mai bine. Deasemenea, poti sa folosesti butonul Hints pentru a vedea cate ideii de costumatii pentru o zi de distractie la partie!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri iarna jocuri barbie iarna jocuri moda

Acest joc cu titlu imbraca barbie o zi pe partie, a fost adaugat 2014-05-17 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.