Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA BARBIE PILOT SAU STEWARDESA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca barbie pilot sau stewardesa

Barbie are de ales astazi, daca vrea sa conduca avionul pana la destinatia sa si sa rateze comunicarea cu oamenii si sa isi arate hainele la moda sau sa se imbrace in stewardesa si sa nu poata conduce avionul. Trebuie sa iti folosesti toate instinctele de moda si stilista pentru a crea o costumatie elegante si moderna, dar sa se potriveasca hainele intre ele pentru a crea o uniforma demna de respect. Aceasta munca este foarte importanta pentru Barbie iar felul in care arata poate sa faca jobul acest interesant sau un esec total. Distreaza-te online imbracand pe Barbie in cele mai frumoase haine la moda de pilot sau stewardesa!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri barbie moda jocuri dressup jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu imbraca barbie pilot sau stewardesa, a fost adaugat 2014-05-31 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.