Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA BARBIE PE SCUTERUL

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca barbie pe scuterul

Barbie are nevoie de ajutorul tau pentru a isi alege haine de scoala, doar ca este o mica problema, ea va merge cu scooterul asa ca hainele trebuie sa fie si un pic spre biker. Incearca sa gasesti costumatii care se potrivesc atat cu scoala cat si cu scuterul, dar in acelasi timp sa respecta moda pe care fetele de scoala o practic, poti chiar sa inovezi aceasta moda creeand un nou trend in moda, dar pentru a face asta trebuie sa ai o costumatie cu adevarat tare!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine jocuri moda jocuri barbie la moda jocuri dressup

Acest joc cu titlu imbraca barbie pe scuterul, a fost adaugat 2014-05-13 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.