Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA FATA GEEKY

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca fata geeky

Fetele geeky care vor sa studieze in loc sa se imbrace in haine la moda pentru a fermeca baietii sunt femeiile care pot deveni foarte frumoase cu ajutorul unui stilist. Asadar, in acest joc tu trebuie sa iti folosesti talentele de femeie care se pricepe la moda pentru a o imbraca, coafa si machia pe frumoasa fata nerd ca sa o transformi dintr-o fata de librarie intr-o femeie frumoasa care atrage orice barbat. Distreaza-te si poate chiar invata cate ceva din aceste jocuri de imbracat pentru a putea sa iti faci propriile vestimentatii.


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie fashionista jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri cu haine jocuri barbie fotomodel jocuri de coafat jocuri de machiat

Acest joc cu titlu imbraca fata geeky, a fost adaugat 2014-05-03 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.