Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA PROFESOARA DE ORIGAMI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca profesoara de origami

Profesoara de origami vrea sa isi impresioneze elevii cu arta creata din hartie, insa nu stie cum sa le atraga atentie si acum s-a gandit ca ar putea sa se imbrace foarte frumos pentru a ii impresiona. Tu, daca vrei sa o ajuti, trebuie sa faci o costumatie interesanta, la moda dar si eleganta demna pentru o profesoara, dar nu foarte stricta ea fiind o invatatoare de arta, astfel anumite elemente rebele sunt indicate in aceasta moda de profesoara!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri barbie profesoara jocuri haine jocuri moda

Acest joc cu titlu imbraca profesoara de origami, a fost adaugat 2014-05-25 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.