Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA PROFESOARA SI STUDENTE LA SCOALA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca profesoara si studente la scoala

Aceasta frumoasa studenta i-a fost dor asa tare de profesoara ei incat i-a adus un cadou dupa ce a venit din vacanta, o costumatie foarte interesanta. In acest joc tu trebuie sa ajuti aceasta studenta in alegerea hainelor pentru inceputul scolii si sa faci o costumatie si pentru profesoara. Noi stim ca tu esti o stilista a vedetelor, dar incearca in acest caz sa creezi o costumatie cat mai interesanta, serioasa si la moda, folosesti culori mai putine, dar fa costumatie sa para vesele. Te poti ajuta si te accesorii pentru a crea anumite efecte si modele. Distreaza-te intr-un joc de imbracat pe eleva si profesoara ei!


Tags: jocuri barbie profesoara jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri dressup jocuri moda jocuri barbie moda jocuri cu haine

Acest joc cu titlu imbraca profesoara si studente la scoala, a fost adaugat 2014-05-30 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.