Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E IMBRACA SI COAFEAZA FETELE IUBITOARE DE BOMBOANE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca si coafeaza fetele iubitoare de bomboane

Fetele iubesc bomboanele, dar unele fete nu vor doar sa le manance ci vor sa fie imbracate in culorile bomboanelor si sa arate ca o acadica atunci cand costumatia lor este completa, insa tu facand parte din stafful lui Barbie care creeaza haine si produce numai haine la moda trebuie sa incerci sa faci aceste costumatii atat pe gustul fetelor iubitoare de bomboane dar si destul de frumoase cat sa fie la moda. Distreaza-te in aceste jocuri de imbracat, machiat si coafat fete online!


Tags: jocuri de coafat jocuri moda jocuri cu haine jocuri dressup jocuri makeover jocuri de machiat jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu imbraca si coafeaza fetele iubitoare de bomboane, a fost adaugat 2014-04-14 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.