Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E MACHIAJ SI IMBRACAT LA ACVARIU

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaj si imbracat la acvariu

Barbie are o vizita la aquarium unde va vedea foarte multe animale si vietati marine, insa nu are prea mult timp asa ca tu trebuie sa ii pregatesti machiajul mai intai, folosind culori cat mai deschise si aproape de albastru daca se poate pentru a fi in tema acvariului. Dupa care poti sa ii alegi haine lejere, pentru ca soarele va fi destul de puternic, care sa fie la moda, moderne dar potrivite pentru o zi interesanta afara. Daca reusesti sa faci o costumatie interesanta si foarte frumoasa atunci poti vizitezi si tu acvariul impreuna cu ea si prietenii tai.


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri moda jocuri barbie moda jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri vara

Acest joc cu titlu machiaj si imbracat la acvariu, a fost adaugat 2014-05-17 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri vara. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.