Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E MODA PENTRU SELF IN PARC

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda pentru self in parc

Fiecare fata ii place sa para ocupata, sa para interesanta si iubita de toata lumea, iar aceasta frumoasa adolescenta vrea chiar asta, insa are nevoie de cateva costumatii cu care sa isi faca selfie ca apoi sa isi impresioneze prietenii pe facebook. Ea are o atitudine copilaroasa asa ca are nevoie de haine cat mai cutsie, dragute, dar nu foarte decoltate sau sexy. Ea mai are nevoie de accesorii si incaltaminte pentru a fugi in parc, dar in general incearca sa ii faci costumatia cat mai interesanta si la moda. Alege o coafura noua si chiar o pereche de ochelari, totul depinde de imaginatia si dorinta ta. Distreaza-te in acest joc de imbracat fete in parc!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie moda jocuri moda jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri anime

Acest joc cu titlu moda pentru self in parc, a fost adaugat 2014-05-29 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri anime. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.