Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E SLOANE MODA LA DEE DA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

sloane moda la dee da

Joaca jocuri online cu Sloane, una dintre frumoasele si talentatele printese din La dee da o casa de moda foarte cunoscuta pentru fetele care se distreza gasind haine noi, coafuri frumoase si cele mai interesante rochii. Astfel, in noile noastre jocuri o avem pe Sloane, una dintre aceste creatoare de moda ce vrea sa isi schimbe costumatia si pentru asta si-a creat mai multe tipuri de rochii, mai multe feluri de costume si accesorii, iar tu trebuie sa combini aceste iteme de imbracaminte pentru a crea noi tipuri de costumatii de moda. Joaca noi jocuri de moda pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri la dee da jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri creatoare de moda jocuri de creat jocuri casa de moda jocuri barbie cu rochii jocuri barbie cu imbracaminte jocuri dressup

Acest joc cu titlu sloane moda la dee da, a fost adaugat 2015-02-11 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.