Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E STIL DE MODA PENTRU CAFEA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

stil de moda pentru cafea

Inca o fata studenta are nevoie de ajutorul si sfatul tau in moda, ea vrea sa iasa la o cafea impreuna cu prietenile sale si vrea sa le demonstreza ca stie sa se imbrace sic si la moda, iar pentru asta are nevoie de stiluri de haine interesant, cat mai couture si in pas cu moda pentru a demonstra imaginatia ta stilistica. Incearca sa folosesti elemente de moda italiana cu esarfe la gat, poate o geaca de piele stramta pe corp si poseta pentru un stil elegant. Deasemenea, ai destule haine inca sa faci combinatii nemai intalnite inventand propriul tau stil de moda!


Tags: jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri barbie fashionista jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine jocuri de coafat

Acest joc cu titlu stil de moda pentru cafea, a fost adaugat 2014-05-18 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.