Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E TINUTA MODA PENTRU LOS ANGELES

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

tinuta moda pentru los angeles

Barbie trebuie sa stie moda si trendurile din fiecare oras a lumii, insa a fost luate pe nepregatite vizita la Los Angeles, iar tu ai misiunea de a ii gasi o tinuta cat mai fashioanable. Ea trebuie sa straluceasca pentru intalnirea cu fanii in acest oras a ingerilor un loc unde lumea petrece foarte mult pana tarziu. Va trebuie sa ii alegi haine care sunt bune pentru o petrecere, o coafura senzuala si poate chiar accesorii care sa complementeaza intreaga combinatie de haine la moda!


Tags: jocuri fashionista jocuri barbie fashionista jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri barbie moda jocuri de coafat jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu tinuta moda pentru los angeles, a fost adaugat 2014-05-06 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.