Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E BARBIE DE IMBRACAT ELEGANT CU KEN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie de imbracat elegant cu ken

Jocuri cu Barbie de imbracat elegant si apoi de ales un custom cat mai modern si stilat pentru Ken. Barbie are nevoie inca o data de ajutorul tau de stilsta, persoana care stie totul despra moda si trendurile acestea. Ea are nevoie de aceasta data de un costum foarte frumos si sic, care sa fie in moda anilor 80 de cabaret. Trebuie sa incerci sa creezi o astfel de costumatie din hainele disponibile si mai ales sa induci o atmosfera de cabaret folosind diferitele accesorii, coafuri si machiaj. Dupa ce ai terminat cu Barbie nu uita sa il imbraci si pe Ken intr-un custom elegant si modern.


Tags: jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri de rujat jocuri de colorat jocuri dressup jocuri moda jocuri cu haine jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu barbie de imbracat elegant cu ken, a fost adaugat 2014-07-28 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.