Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E BARBIE SI PRIETENELE SALE LA MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie si prietenele sale la moda

Jocuri cu barbie si prietenele sale care trebuie imbracate pentru o iesire in oras la cea mai mare distractie. In aceasta vara Barbie si 2 din prietenele sale vor sa se distreze la maxim, dar mai intai ele vor costumatii, coafuri si machiaj cat mai interesante, diferite una de cealalta, dar oarecum sa se complementeze si bineinteles fiecare vrea sa aiba un look unic, la moda si foarte in voga. Tu poti sa iti folosesti talentele de super diva a modei pentru a le imbraca in cele mai interesante si frumoase costumatii, poti sa incerci sa le faci cele mai tari machiaj si coafuri pentru ca apoi sa le schimbi culorile folosite pentru a fi cat mai spontana. Distreaza-te in cel mai tare joc de imbracat pe Barbie si prietenele sale!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri moda jocuri dressup jocuri fete

Acest joc cu titlu barbie si prietenele sale la moda, a fost adaugat 2014-07-22 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri fete. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.