Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E DRESSUP BARBIE CERERE IN CASATORIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

dressup barbie cerere in casatorie

Barbie este ceruta in casatorie de Ken si pentru asta are nevoie de o o costumatie eleganta pentru a merge le restaurantul unde se va intampla fapta. Ken este foarte nervos, insa Barbie trebuie sa il linisteasca cu frumusetea, tandretea si bucuria ei orbitoare, iar pentru asta are nevoie de haine care sa ii scoata in evidenta starile sale, care sa ii puna in evidenta toate trasaturile de femeie frumoasa, de succes ce poate sa faca fericit orice barbat. Tu trebuie sa ii face aceaste costumatii cat mai bine si sa potrivesti hainele intre ele pentru a impresiona pe cei din jur cu norocul lui Ken de a se insura cu o femeie asa frumoasa. Distreaza-te in acest joc de imbracat, machiat si coafat pe barbie!


Tags: jocuri de machiat jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri de imbracat pe barbie jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri cu haine

Acest joc cu titlu dressup barbie cerere in casatorie, a fost adaugat 2014-06-12 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.