Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E IMBRACA CUPLU IN LUNA DE MIERE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca cuplu in luna de miere

Aceste cuplu de indragostiti tocmai s-a casatori si doresc sa fie imbracati frumosi si asortat pentru petrecerea lor de casatorie care o vor face in luna de miere. Ei doresc sa aiba haine lejere, cu motive florale si bineinteles daca se poate sa fie si la moda, deasemenea mai vor ca culorile lor sa se potriveasca si daca este posibil chiar si stilul hainelor sa fie la fel. Tu esti o stilista grozava si suntem sigur ca o sa poti face acest cuplu sa arate magnific si foarte indragostit.


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu cupluri jocuri fete jocuri baieti jocuri haine jocuri moda

Acest joc cu titlu imbraca cuplu in luna de miere, a fost adaugat 2014-05-19 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.