Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E IMBRACA FETELE SPERIATE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca fetele speriate

Barbie si prietena ei trebuie sa fie gata pentru o nopate infricosatoare in care trebuie sa exploreze o casa infricosatoare. Ele trebuie sa arate evident foarte bine, dar in acelasi timp sa aiba costumatii care nu se pot prinde in usi si care sa fie destul de lejere pentru a fugi rapid. Ea are nevoie de poate pantaloni blugi, un top care sa fie strans pe corp si sa nu uiti de toate ustensilele pentru a investiga casa. Creeaza o noua moda pentru explorarea caselor infricosatoare impreuna cu barbie!


Tags: jocuri barbie fashionista jocuri barbie 3d jocuri barbie frumoase jocuri barbie cu poze jocuri barbie fashion jocuri cu fotomodele jocuri barbie fotomodel jocuri cu fete fotomodele jocuri moda jocuri de decorat

Acest joc cu titlu imbraca fetele speriate, a fost adaugat 2014-05-04 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de decorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.