Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E IMBRACA MIREASA SI DOMNISOARELE ONOARE FOTOGRAFII

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca mireasa si domnisoarele onoare fotografii

Mireasa si domnisoarele de onoare trebuie imbracate pentru o sedinta de fotografii care va urma. Poti sa imbraci cele doua prietene asa cum vrei tu, doar ca domnisoara de onoare trebuie imbracata in haine ce nu au culoarea alba, poti o imbraci la moda dar destul de elegant pentru a putea sa mearga la nunta, iar mireasa trebuie sa poarta coronita si rochii albe si lungi. DIstreaza-te si imbraca aceste doua prietene pentru sedinta foto!


Tags: jocuri cu mirese jocuri de nunta jocuri la nunta jocuri cu fete mirese jocuri cu fete la nunta jocuri cu barbie mireasa la coafor jocuri cu barbie mireasa de imbracat jocuri cu barbie dress up noi jocuri cu barbie dress up jocuri cu barbie mirese de imbracat jocuri cu barbie mireasa si mire jocuri cu barbie mireasa 2 jocuri cu mirese frumoase jocuri cu mirese de imbracat jocuri cu mirese dress up jocuri cu mirese si cu miri jocuri cu mirese si printese jocuri cu mirese de vara de facut parul

Acest joc cu titlu imbraca mireasa si domnisoarele onoare fotografii, a fost adaugat 2014-04-17 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu de facut parul. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.