Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E MODA AZTECA IN ORAS

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda azteca in oras

Pentru o vizita in Mexic Barbie vrea sa poarte tricouri, pantaloni si alte hainute cu imprimeuri geometrice aztece. Sa stii ca aceasta moda incepe sa prinda din ce in ce mai mult la modele si tu ar trebui sa o tii pe Barbie inainte lumei de moda cu un pas pentru a fi o fashionista adevarata. Incearca sa creezi costumatii de printesa azteca, dar si pentru plimbari pe la ruinile imperiului din Chile. Distreaza-te si imbraca pe Barbie intr-o moda noua si neconventionala!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri cu haine jocuri barbie fashionista

Acest joc cu titlu moda azteca in oras, a fost adaugat 2014-05-18 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.