Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E ROCHII PENTRU BALUL REGAL

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

rochii pentru balul regal

Fiecare bal regal are o anumite tema si acesta este un bal regal pentru printese si regina ca Elsa si Anna din Frozen. Tu trebuie sa iti ajuti frumoasa ta printesa pentru a arata cat mai frumoasa in costumatia sa cu o noua coafura si accesorii cat mai regale. Poti sa incerci diferite combinatii de haine care sa scoata in evidenta frumusetea printesei noastre dar care mentine eleganta necesare pentru un bal regal. Cu toate ca este o petrecere regala trebuie sa tii minte ca nu este demodata ci contine haine cat mai maiestoase si serioase. Joaca acest joc de moda pentru printese si folosesteti imaginatia pentru cele mai interesante rochii!


Tags: jocuri barbie printesa jocuri de imbracat barbie jocuri moda barbie jocuri cu haine jocuri moda jocuri dressup jocuri cu printese jocuri de coafat

Acest joc cu titlu rochii pentru balul regal, a fost adaugat 2014-04-28 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.