Jocuri barbie cu JOCURI INTALNIRI BARBIE E TRANSFORMAREA BARBIE HAINE DE BAL

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

transformarea barbie haine de bal

Barbie are o petrecere glamour foarte importanta si dupa cum stii ea este o adevarata fashionista, iar pentru a demonstra ca ea seteaza trendurile in moda si este intotdeauna in voga trebuie sa adopte un stil sic, cat mai sclipitor ce poate lua fata oricarei alte costumatii din seara ei de petreceri. vei putea sa folosesti rochii de cocktailuri, paiete straluctioare, poti chiar sa iti folosesti inspiratia din alte jocuri de imbracat pe Barbie si sa creezi costumatii mixte de petrecere si elegante. Distreaza-te in timp ce o pregatesti pe Barbie pentru cea mai frumoasa petrecere la care a fost anul acesta!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie fashionista jocuri moda jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri cu haine jocuri de coafat

Acest joc cu titlu transformarea barbie haine de bal, a fost adaugat 2014-07-02 in categoria jocuri intalniri barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.